Nakuša – 196. epizoda

Indijske Serije

Nakuša – 196. epizoda

By  | 
Kala i Nakuša

Kala i Nakuša

Datum prikazivanja u Indiji: 21.10.2010.

Data govori da nije gladan i odlazi u sobu. Naku krene za njim noseći mu hranu. Vidi da on sklanja stvari iz plakara pa ga pita šta to radi. On joj odgovara da je hteo da napravi mesta za njene stvari. Naku gleda unaokolo po sobi koja je lepo udešena, ima cveća, sveća, njena velika slika je na zidu… Data joj kaže da mu kaže ako joj se nešto ne sviđa, narediće da se preuredi. Naku je srećna. Nežno dotakne ružu u vazni. Dolazi jedan čovek sa devojčicom (ta devojčica je mala Tapu iz “Odbačene” 🙂 – prim.prev.), blizu kuće i svira i peva ljubavnu pesmu. Devojčica igra. Data i Naku ih posmatraju s prozora. Naku skupi Datine stvari s kreveta pa mu kaže da nije trebalo da se muči zbog nje, ali joj on uzme te stvari iz ruku i odgovori da je hteo nešto da učini za nju. Dok sa ulice do njih dopire ljubavna pesma, Naku i Data hrane jedno drugo. On joj potom daje mali idol i pokaže joj da ga stavi u maleni oltar napravljen za njega. Naku je srećna, stavlja ga na mesto i kratko se pomoli dok je Data nežno gleda. Data je potom spusti na krevet, a on odlazi da sedne s druge strane kreveta. Naku je napeta. Data je pita da li se i noću moli bogu. Ona nervozno negira. Data pusti prozirnu zavesu koja deli krevet na dva dela i kaže Naku da spava. Oboje ležu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  2 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site