Počinju pripreme za Datino i Nakuino venčanje!

Indijske Serije

Nakuša – 200. epizoda – Počinju pripreme za Datino i Nakuino venčanje!

By  | 
Soni Singh - Madhu

Soni Singh – Madhu

Prevod: ATV i Tempesta

Epizoda počinje s tim kako Madhu kaže Naku da niko u kući nije sretan zbog njenog dolaska. Nakuša joj kaže da je Data samo uznemiren nakon događaja koji su se dešavali proteklih dana. Madhu pita Naku zašto Datu zove Sab (gospodin). Nakuša joj kaže da ga ona tako zove odkako je došla u tu kuću. On joj je spasio život i dozvolio joj da ostane tu sa svojom porodicom. Sudbina je htela da se venčaju. Madhu, pomalo tužna, kaže da je takva sudbina, nikada ne znaš kuda će te odvesti. Ona je bila sama od detinjstva. Otac je imao običaj da joj šalje novac i dolazio bi jednom ili dvaput godišnje da je vidi.
Doda: “Nakon što je otac otišao ja sam dobila cijelu porodicu. Tata je od mene sakrio svoju bolest i kada mi je rekao, ja sam odmah požurila, ali je on prije mog dolaska preminuo.”
Plače što nije mogla da ga vidi po poslednji put.
Naku je teši da otac nije hteo da brine, zato joj i nije odmah rekaa da je bolestan. Neka ne brine sada, svi su uz nju. Madhu je sretna, ona hvali Naku, nudi joj ruku prijateljstva i obje izgledaju sretno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kala, Lila i Roops su u Kalinoj sobi. Lila je ljuta i pita se da li je to njihova kuća ili sirotište. Kala ih pita zašto su tako zabrinute. Dolazak te devojke može biti njihova prednost. Majka ju je prihvatila pa je to morao da uradi i Data. On mrzi svog oca i mrzeće ga još više ako bude gledao u kući Madhu. Sad imaju novo oružje da muče Datu. Lila i Roops su zadovoljne.

Madhu priča Naku da je ona prvi put u poseti Indiji i trebaće joj pomoć. Dolazi gđa majka i Madhu je pita zašto Naku ne zove Datu po imenu već “gospodine”. Ova joj odgovori da oni ne zovu muževe po imenu, tako je to kod njih. Madhu misli da je to staromodno. Majka joj kaže da su se Data i Naku venčali pod neobičnim okolnostima. Ona potom sazove sve u hol i najavi da će se Data i Naku venčati sledeće nedelje. Svi su srećni sem sestara. Kala istakne da je DP umro koliko juče i to je prebrzo, ne smeju praviti veselja god. dana. Data odgovori na to da onaj ko je preminuo nije bio član njihove porodice i ne treba zato da zaustavljaju porodičnu sreću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site