Nakusa 25 maj 2010,Naku odlucuje da ne pokaze Dati svoju lepotu - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusa 25 maj 2010,Naku odlucuje da ne pokaze Dati svoju lepotu

By  | 

Naku odlucuje da ne pokaze Dati svoju lepotuNaku odlucuje da ne pokaze Dati svoju lepotu
Epizoda pocinje kako Data kaze Badziju da ubije svakog ko njega izda.Aai to cuje.Badzi odlazi.Data se okrece I primeti je.Ona mu kaze da zaboravi bol.Data se izvinjava I odlazi.

Naku sa porodicoom odlazi u staru sobu.Naku pakuje svoje stvari.Babi je pita sta to radi.Naku kaze da ce ona ostati u Datinoj kuci.Babi je emotivna.Naku kaze Setheju da se brine o roditeljima.Datini ljudi dolaze u sobu I kazu Naku da je Data zove u svoju sobu.Naku kaze ocu da se brine o svima.Otac joj kaze da ucini da se Data zaljubi u nju I ucini ih bogatim.On joj savetuje da mu otkrije svoju pravu lepotu.Naku pita Babi za savet.Kaze joj d ace od sada ziveti sa Datom stalno I pita se kako da sakriva lepotu od njega.On ce to shvatiti kao izdaju.Babi joj kaze da krije svoju lepotu I da nikad ne pokaze Dati svoje pravo lice.3 sestre ulaze u sobu.Naku je sokirana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site