Nakuša 26. i 27. maj 2010.

Indijske Serije

Nakuša 26. i 27. maj 2010.

By  | 
Nakuša 26. i 27. maj 2010.

Nakuša 26. i 27. maj 2010.

26. maj 2010.

Babi savetuje Naku da ne pokazuje Dati da je lepa. Dolaze Datine sestre, teraju Naku da krene. Babi savetuje Naku kako da bude dobra žena. Kalavati naređuje Babi da uzme Nakuine torbe i da brzo dođe. Sestre zovu Naku snajom, ali počnu i da je omalovažavaju i vređaju. Kala naređuje Babi da ode u kuhinju, ima puno posla. Rups pita gde će Naku. Kala odgovori da Data čeka Naku na spratu, neka ide. Naku kreće ka Datinoj sobi, usput se moli Ganeši da joj pomogne da ispuni dužnosti supruge, govori o žrtvama u životu. Sledećeg jutra, Babi je zabrinuta za Naku, dok Ganpat spava i sanja o novcu. On i Babi se svađaju. Prikazuju Naku kako spava u hramu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


27. maj 2010.

Babi se priseća kako je Naku nekada bila srećna. Kala spava, njen muž radi pooju. Ona se iznervira, kaže mu da prestane. Svađaju se.
Babi ugleda Naku kako sedi pored idola. Emotivna je, zaključuje da je ona tu prespavala. Naku joj kaže da ne brine zbog nje, biće ona srećna sa Datom. Babi je grli. Dolaze tri sestre, vređaju i Naku i Babi. Kala kaže Naku da se ona ne treba bojati, pošto je žena njenog brata, ali Babi treba da se boji jer je služavka. Nastavi kako je taj dom za nju zatvor i ako Data nekim slučajem ne učini nešto, ona je neće ostaviti na miru. Sestre nastavljaju da pričaju svašta Naku, nakon čega odlaze.
Naku krene kod Date u sobu. Pre nego što uspe da pokuca na njegova vrata, Badži je zaustavi. Ironično joj kaže da bi prostro tepih posut cvećem da je znao da dolazi, sad mora da je zove snajom. Naku ga moli da joj se bar on ne obraća tako, ali Badži nastavi da joj govori svašta. Naku mu kaže da je tačno da voli Datu, ali ne bi mogla toliko nisko da padne zbog svoje ljubavi. Badži počne da joj aplaudira i da joj se ruga govoreći joj kako je dobra glumica. Doda kako se Data kažnjava, a to je sve zbog nje, samo zbog nje sad ni ne zna gde je Data. Naku je u šoku. Badžija neko zove telefonom, on se javlja. Odlazi ljutito odatle, poziv je bio vezan za Datu.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site