Nakusa 287. epizoda

Indijske Serije

Nakusa 287. epizoda

By  | 
Nakusa 287. epizoda

Nakusa 287. epizoda

Datum prikazivanja u Indiji: 24.02.2011.

Naku i Data beže. Chaskar otme Seemi oružje i udari je. Kala naredi Sudaršanu da uhvati Datu i Naku. Chaskar tuče Seemu.
Data i Naku zalaze u džunglu. Sudrašan ih stiže i Data ga udara. Dok on uspe da se podigne, Data i Naku nastave da trče. Sakriju se iza velikog kamena. Data pokušava da vidi Naku, ali sposoban je da vidi samo njene obrise. Dodiruju se i grle, srećni što su se napokon pronašli. Sud je u blizini pa se Data i Naku sakriju u neku jarugu. Suds shvata da neće moći da ih nađe i odlazi. Data i Naku trče dalje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Chaskar muči Seemu i pita je kako je mogla da pomogne njegovom neprijatelju. Sud se vraća kod Kale s telohraniteljima. Ona je besna jer nisu mogli da uhvate Datu i Nakušu. U besu puca u jednog telohranitelja. Kala otkriva Chaskaru da je Seema Datina bivša devojka. On nanišani na Seemu, ali njega nanišani Kala. Naređuje da strpaju Seemu u kola. Suds joj kaže da mogu opkoliti džunglu i tako uhvatiti par, ali mu Kala kaže da ne sanja, neće moći da ih uhvate. Neka ih pusti. Sud pretpostavlja da će se Data vratiti nakon što je saznao kakva je ona u stvari. Chaskar kaže Kali da hoće da ubije Seemu jer ga je izneverila. Kala mu kaže da će ga ubiti bude li je povredio. Suds pita Kalu šta će im ta devojka, ali ga ova izvređa i kaže mu da je ona tu da koristi mozak, ne on. Chaskar krene da ubije Seemu, Suds pokuša da ga zaustavi. Kala mu kaže da ga pusti, on im više nije od koristi, smrt ga ionako zove.

U džungli, Data govori Naku kako je jako pogođen Kalinom izdajom i čak iako uspe da ubije svog neprijatelja to će mu slomiti srce. Naku mu priča da baš zbog njegovih reakcija nije mogla da mu kaže istinu. Data se seća kako se ranije ponašao kad bi saznao nešto. On se pita kako će njegova majka podneti Kalinu izdaju kad je on ovako teško podnosi. Naku ga uverava da će majka biti na njegovoj strani, njih dve će biti njegova snaga.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site