Duttu napadaju u bolnici!

Indijske Serije

Nakuša 29.01.2010. – Duttu napadaju u bolnici!

By  | 
Vinay Rohrra - Bajron

Vinay Rohrra – Bajron

Dutta je zagrli, oboje su emotivni. Ona ga kori kako on ne misli na to da ona ne može da gleda svo to nasilje. Bajron joj kolebljivo priđe, ona mu lupi šamar. Dutta brani Bajrona, kaže da nije on kriv. Aai odgovori da ona sme da ga ošamari jer je i njegova majka. Ugleda Bajronovu ranu pa kaže kako je sigurno primio metak umesto Dutte. Kaže kako će mu dati da pije “haldi wala” mleko, pa Bajron prokomentariše da je bolje da ga još jednom ošamari nego da to pije. Aai kaže da će obojica piti to mleko. Odlučuju da krenu. Dutta pokaže Bajronu ka Nakušinoj porodici. Bajron im priđe, kaže im da pođu s njima, tako je naredio Dutta. Priđu kolima. Bajron ih upoznaje sa Aai. Kaže joj da je Nakuša spasila Duttin život i da je hrabrija nego što izgleda. Obojicu ih je stavila u kolica i prevezla njima u bolnicu. Aai je dirnuta, skine svoju zlatnu ogrlicu i pruži je Naku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj: Ganpat na sebe preuzima sve zasluge za spasavanje Duttinog života pred Aai. Dutta ga strogo pogleda pa on napokon ućuti.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site