Naku je kidnapovana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakuša – 349. i 350. epizoda – Naku je kidnapovana!

By  | 

111

Datum prikazivanja u Indiji: 19/05/2011

Patilovi idu nekim selom i seljani se pitaju gde je Badži. Komentarišu kako je on jedini vredeo nešto. Pričaju loše o Nani. Napadaju gđu majku jer nije mogla održati Patilvadi bez Badžija. Optužuju i nju i ostale. Ovi se pravdaju, ali bezuspešno. Na kraju seljani počnu da bacaju kamenje na njih i jedan pogodi gđa majku. Kišore se svađa sa seljanima. Gđa majka im se izvinjava i obećava da će se vratiti i obnoviti Patilvadi. Svi se, potom, mole u hramu.

Naku se igra sa decom žmurke. Dolazi Digu, traži je. Badži se ušunja u kuću i zgrabi Naku. Pita je gde je Data. Naku ga ne prepoznaje. Badži je šokiran stanjem u kome se Naku nalazi i što lutku naziva gdinom. Neko ga mlatne po glavi, s leđa. Kriminalac Šijam uzme Nakuinu lutku i zadirkuje je kako bi pošla sa njim u kola, hoće da je kidnapuje. Deca i Digu je traže. Badži se probudi i vidi da kidnapuju Naku. Potrči za kolima, pa sedne na neki motor i krene da ih prati. Jedno od dece obavesti Digua da je Naku kidnapovana od strane Šijama i njegovih ljudi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno