Badži i Digu dolaze po Naku!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakuša – 351. epizoda – Badži i Digu dolaze po Naku!

By  | 

Untitled uyuy gjhgjghj kkjkjk

Datum prikazivanja u Indiji:  23.05.2011.

Banditi dovode Badžija pred Šijama. On viče da ostave Naku na miru. Banditi ga prebiju i vežu. Šijam tera Naku da mu peva. Kad ona odbije, on joj opet otme lutku i zapreti da će je probosti nožem. Naku je očajna, plače i moli ga da ne radi to. Počne da peva. Šijam hoće neke druge pesme da mu peva, ali Naku ne zna. Badži je tužan gledajući Naku u takvom stanju. Šijam kaže da će je naučiti i igra oko nje. Badži viče da ostavi Naku na miru. Naku plače. U međuvremenu, Diguu se probuši guma jer naleti na eksere koje je po putu bacio Šijam. On nema drugog izbora nego da trči. Naku je žedna pa je Šijam sili da pije alkohol. Digu je napokon stigao i razviče se da ne diraju njegovu Sahibu. Šijam i Badži ga pogledaju. Svi upere pištolje u Digua. Šijam ih zaustavlja i kaže da će sad i Digu igrati onako kako on hoće. Digu ga udari, uhvati Naku za ruku i počne da beži. Smesti Naku na bezbedno mesto i tera je da mu kaže da neće mrdnuti odatle dok se ne vrati. Naku pristane. Digu počne da se obračunava sa banditima. Šijam uperi pištolj u Digua, ali je on prazan. Digu ga isprebija. Naku napušta mesto gde je boravila kako bi pronašla lutku za koju veruje da je njen gdin. Šijam zgrabi nož i uperi je u lutku terajući Naku da naredi Diguu da prestane, inače će rasporiti njenog gdina (lutku). Naku je preneražena i moli Digua da stane. Digu pokušava da joj dokaže da ta lutka u stvari nije njen gdin. Digu posluša šta mu narede, spusti se na kolena. Badži takođe viče Naku da ta lutka nije Data. Naku ode po svoju lutku, ali je Šijam opet zgrabi. Digua tuku. Međutim, on se iznervira i opet počne da bije bandite. Badži ga ohrabruje. Digu oslobodi Badžija, kaže da mu je poznat, kao da ga je već video negde. Pita ga ko je on. Tera ga da ode odatle. Badži odgovori da ne može da ga ostavi u takvoj situaciji, rukuju se.
Na nekom mestu neki ljudi proveravaju oružje. Pojavljuje se Šijam sa Nakušom. Svi se podsmevaju Naku. Šijam im kaže da je ne ismevaju, ona je jako lepa i nevina, pravi dijamant i zato ju je i doveo njima. Jedan bandit odmerava Naku. Šijam uzima novac za nju. Naku ugrize jednog, ali je on udari i veže za drvo. Šijam joj baci lutku. Naku viče na njega, pita ga kako se usuđuje da baci njenog gdina. Šijam joj kaže da ućuti, ali ona njemu odbrusi da ćuti on. Šijam krene da ode. Dolazi Digu džipom, Naku ga doziva.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno