Naku je spašena!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakuša – 352., 353. i 354. epizoda – Naku je spašena!

By  | 

download (11)

Datum prikazivanja u Indiji:  24/05/2011 (352.epizoda)

Počinje pucnjava. Digu pokušava da stigne do Naku. Šijam zapali vatru oko nje. Digu uspeva da je spasi, ali lutku uhvati plamen. Naku je histerična i u šoku, pada u nesvest. Digu je iznese iz kruga vatre. Šijam uperi pištolj u njega, ali pre nego što uspe da puca, Badži puca u njega i ubije ga. Badži i Digu odlaze odatle pre nego što mesto eksplodira. 
Kišore je doveo doktora da pregleda gđu majku, on joj prepisuje neke lekove. Lela tera Sudsa da plati doktoru što ovaj teška srca čini. Lela ga potom tera da donese mleko i voće za majku, ali ovaj kaže kako bi to bilo traćenje novca. Lela mu daje ostatak svog nakita, kaže da će učiniti sve da izleči majku. I Rups daje svoj nakit. Suds odlazi da ga proda. 
U šumi, Digu pokušava da probudi Naku, ali bezuspešno. Odlaze odatle u džipu. Badži razmišlja o Diguu, vidi kako se brine o Naku. Dvoumi se oko toga kakav je on čovek. Pomisli kako možda i nije tako loš nakon svega što je uradio za Naku. No ipak, on je Nanin čovek i samim tim i njihov neprijatelj. Reši da ostane sa njim i Naku i da pokuša da vrati Naku u normalu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno