Naku je spašena!

Indijske Serije

Nakuša – 352., 353. i 354. epizoda – Naku je spašena!

By  | 
 download
Datum prikazivanja u Indiji: 25/05/2011 (353.epizoda)
 
Digu dolazi kod Mayi sa Badžijem i Naku. Mayi osuđuje ljude iz sela što su dopustili da kidnapuju Naku. Digu ih takođe osuđuje. Oni se izvinjavaju i obećavaju da od sada voditi računa o Naku. Digu kaže Mayi da mu je Badži pomogao. Pita Badžija poznaje li Sahibu, kaže mu kako ju je pronašao. Ovaj pomisli kako su oni ipak neprijatelji i bolje je da ne kaže istinu. Slaže Digua da je ne poznaje i da mu je pomogao jer su jednom i njegovu sestru oteli banditi, pa je to bilo čisto iz humanosti. Deca se sprijatelje s Badžijem. Digu ga pita da ostane sa njima nakon što mu Badži kaže da nema porodicu. Naku su položili u krevet.
Suds se pijan vraća kod Patilovih, nosi im hranu. Drami i krivi majku za njihovo sadašnej strane i što su sad na ulici zbog njenog ponosa. Majka mu se izvini i kaže da može nastaviti dalje bez nje. Kišore to odbija, kaže da će svi ostati zajedno. Pokušava da umiri Sudsa, ali ovaj ne želi to da sluša i opet ode negde.
Digu je stalno pored Naku, seća se njihovih zajedničkih trenutaka, kako ju je spasio od Šijama. Naku je i dalje u nesvesnom stanju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *