Naku je spašena!

Indijske Serije

Nakuša – 352., 353. i 354. epizoda – Naku je spašena!

By  | 
gjghjhjhjfg gjhgjghj
Datum prikazivanja u Indiji: 26/05/2011 (354.epizoda)
 
Svi spavaju. Badži se probudio, na terasi je .Naku se budi. Izađe iz kuće. Badži je ugleda i brzo joj priđe. Oslovljava je njenim imenom, ali je ona u nekom transu i ne odgovara mu. On je povede u stranu, ispituje je gde je bila, jako su zabrinuti bili… Naku samo gleda. Badži shvata da se ona zaista ničega ne seća. On pokušava da je natera da se seti svoje prošlosti, kaže joj da je ćerka Ganata i Babi i da ima mlađeg brata, Setđija. Priča joj o Dati. Pita je gde je on. Digu ih gleda. Badži oseti njegov pogled. Digu im priđe. Badži se malo uplaši, ali onda kaže kako je Sahiba krenula napolje, a on ju je zaustavio. Digu priđe Naku, zabrinut je, uhvati je za ramena. Protrese je i upita gde je krenula. Ona samo strese njegove ruke sa sebe. Dolazi Mayi, grdi Digua govoreći mu da je Naku potrebno neko vreme jer je u šoku. Potrebni su joj ljubav i pažnja. Uvodi Naku u kuću. Ona gleda Badžija, ali samo ćuti.
Badži pokušava da telefonski stupi u kontakt s Patilovima, ali bezuspešno. Pita se da im Nana nije nešto uradio. 
Patilovi se zabrinu kad im Rups zabrinuto kaže da majke nigde nema. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *