Naku je spašena!

Indijske Serije

Nakuša – 352., 353. i 354. epizoda – Naku je spašena!

By  | 
kkjkjk uyuy
Digu pokušava da natera Naku da kaže nešto, ali ona i dalje samo ćuti. On joj čak donese i omiljeno jelo. Pokuša da je natera da jede, ali i to bezuspešno. On se nervira. Ugleda kamenje kome se ona klanjala pa je tera da se zajedno pomole. Ona opet ništa. Digu je drži za ruku i moli da priča sa njim. Naku se ne pomera. Digu se sad već ljuti. Odlazi. Naiđe na Badžija na vratima, oči su mu suzne. Digu mu se jada kako je to razlog zašto ne dopušta nikome da mu se približi. Uvek izgubi one koje voli. Zato je hteo lepo da je preda policiji kad ju je našao na plaži, ali kada je video njeno nevino lice rekao je sebi da će pokušati da je vrati u normalu. Nastavi kako ju je odveo u bolnicu za mentalno obolele ali nije imao srca da je ostavi tu. A ona mu se na glavu popela sa njenim gdinom. Zato joj je i dao onu lutku. Badšah mu je lepo rekao da ne radi to, da joj ne daje lažnu nadu, ali on ga nije poslušao. Trebalo je da pokuša da spasi tu lutku iz vatre. On je na ivici da zaplače. Ruka mu je povređena. Badži shvata da je Digu slučajno našao Naku i da se nešto sigurno desilo Dati. Dolazi Mayi i Digu je moli da nagovori Naku da priča sa njim.
Rups shvata da nije trebalo da veruju Sudsu i da mu daju sav nakit, verovatno se opija negde. Majka čisti hram. Sveštenik hoće da joj da novac, ali ona odbije. Želi da joj plate kad počisti hram. Sveštenik pristane, odlazi. Ona je na ivici da se onesvesti kad pristignu ostali članovi porodice i spreče je da padne. Ona iskašljava krv. 

 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *