Nakuša - od 01.09.2010. do 06.09.2010. - Data prosi Naku!

Indijske Serije

Nakuša – od 01.09.2010. do 06.09.2010. – Data prosi Naku!

By  | 

Nakuša - od 01.09.2010. do 06.09.2010. - Data prosi Naku!

Nakuša – od 01.09.2010. do 06.09.2010. – Data prosi Naku!

Badži teši Naku i kaže joj da ne brine šta drugi kažu, Data zna kako je njeno srce čisto i on (Badži) je sa njom. Data je povređen kada mu Naku vrati poklon. Kasnije u toku večeri, Data prosi Naku pred svma i kaže da mu je ona donela mir u životu koji mu treba i izvinjava se za greške iz prošlosti što je sumnjao u nju i njenu ljubav. On pruža njegovu ruku. Naku otrči odatle. Data je zapanjen. Naku plače u sobi i kaže Babi da ne želi da vara Datu i da ga povredi. Gđa majka odlazi kod Naku i kaže joj da je posle mnogo godina videla nadu, sreću i razlog da živi u Datinim očima i to je sve zbog nje, moli ga da bude sa Datom i kaže da on već živi sa mnogo rana i da ga ne povređuje i ona. Data je povređen u svojoj sobi. Naku dolazi kod njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Naku priča sa njim i kaže mu da nije vredna njega, naći će mu devojku koja ga je vredna, koja ga voli i koja će ga usrećiti. Data pita a ona. Ona odgovara da će biti njegov prijatelj zauvek. Data kaže da ne želi njeno prijateljstvo, govorila je da ga voli ali danas je rekla da ga ne voli. On kaže da ga niko nikad nije mogao prebiti ali njene suze redovno to rade, boji se sebe (Data), neka kaže i neka završi to. On ode odatle.

Kala je srećna što njeni planovi dok Rups i Lela brinu za Datu. Lela se pita da li rade pogrešno. Naku plače ispred Bappe, Badži dođe i kaže da mu se ne sviđa što ona tu plače, a Data ga tamo čak ni ne sluša, njih dvoje se vole, zašto onda ona radi to, zašto mu uzima Datu od njega nakon što mu ga je vratila. On nastavlja da joj Data veruje i da ne izneveri to poverenje, on će izgubiti sve ako ona to uradi. On potom odlazi.

Naku izlazi i dok razmišlja o Datinim i Badžinim rečima, kamion samo što je ne udari ali je policajac Chulbul spašava. Ona mu ispriča svoj problem i on je ubeđuje da kaže Dati istinu.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site