Nakusa od 203 do 207 epizode,Nakit je ukraden - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nakusa od 203 do 207 epizode,Nakit je ukraden

By  | 
Nakusa od 203 do 207 epizode

Madhu i Data

Nakusa od 203 do 207 epizode

Datum prikazivanja u Indiji,1 novembar 2010,epizoda 203

Naku sa Babi odnosi nakit u sobi I stavlja ga u ormar.Babi zakljucava ormar.

Babi I Ganpat se raspravljaju jer on trazi 100rupija za pice.Babi mu kaze da mu nece dati ni peni I da on nema karaktera.Ganpat se lukavo osmehuje.

Romanticne scene izmedju Date I Naku.Naku seta,Data je hvata za ruku I odvodi u basti.Ona se buni I kaze sta ako ih neko vidi.Data kaze da ce se oni I onako uskoro vencati.Kaze da joj je kupio sada payal.On joj stavlja na nogu.Ona mu pomaze.Gledaju se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledeceg jutra su svi na puji,pandit im kaze da ce morati da obuku svadbeno odelo I da stave nakit.Dati se ne dopada ideja.AS mu kaze da na zaustavlja process I salje Naku po stvari.Babi I Naku srecne odlaze po nakit.Naku otvara ormar ali kutije sa nakitom su otvorene I prazne.Babi je sokirana.Babi sumnja da je Ganpat uzeo nakit.

Naku place jer je nakit ukraden.Suds joj kaze da ce reci Dati,I da Ganpad mora da zna gde mu je mesto.Babi ga  moli da joj da vremena I da ce ona sve to resiti.Babi kaze Naku da ce potraziti G I vratiti se sa nakitom.Naku je zabrinuta.Svi I dalje cekaju I zabrinuti su zasto Naku I Babi nema.Kala kaze da ce ona otici da proveri,ona krece,ali upravo tada dolaze Sups I Lejla.Lejla sapuce nesto Kali I ona je sokirana.AS pita da li je Naku dobro I kaze da ide licno da proveri.Lejla kaze da je Naku dobro,ali da je nakit nestao.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site