Nakusa od 368. do 378. epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakusa od 368. do 378. epizode

By  | 

Datum prikazivanja u Indiji: 16.-30. jun 2011.

Batsha govori deci da nikome ne pričaju za Naku i Digua, da su živi, ali to čuju gđa majka i Badži.
Dati (u pitanju je nov glumac) ponovo daju injekciju i njemu se priviđa Naku kojoj kaže da i dalje živi za nju i da će joj brzo doći.
Suds se pretvara da je novinar i od Batshe izvuče informaciju da su Naku i Digu otišli iz sela. Suds to prenese Kali i ova ga tera da traži Naku i Digua.
Digu kaže Naku (u šumi su) da treba da nastave putovanje jer nemaju puno vremena. Naku mu kaže da neće napustiti džunglu ukoliko ne bude pričao sa njom. Ako već neće pričati jedno s drugim onda je bolje da svako pođe svojim putem. Zzna da je ljut što je odbila njegovu bračnu ponudu, ali ne može da se uda kad se ničega ne seća. Ovaj joj priča kroz sećanja kako je njegovu majku prodao njegov otac, nekom čoveku i kako se ona kasnije vratila i izvršila samoubistvo. Prikazuju i njegovog brata. Digu je potom zapalio kuću u kojoj se nalazio njegov otac i zaključao ga unutra. Potom je počeo da se bavi sitnim kriminalom.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno