Digu shvata da je Sahiba Nakuša!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakusa od 379. do 381. epizode – Digu shvata da je Sahiba Nakuša!

By  | 

download

Datum prikazivanja u Indiji: 1.-4.06.2011.

Digu se pita zašto je Nana pozvao njega i Naku kod Kale kad zna da je ona njihov neprijatelj. Nana ga savetuje da preuzme Patilvadi i da počne da seje strah unaokolo jer će Sahiba (Naku) samo tako biti bezbedna. Naku reši da nađe tog nekog gdina tj. Datu jer misli da on ima neke veze s njom.
Data hoće da potraži Naku, ali ga Kala zaustavi. Data je optužuje da je sakrila negde Naku i zahteva da mu je dovede. Kala odvrati da je on to samo halucinirao zbog droge, jer da je to bila Naku ona bi ga prepoznala i ne bi ga napustila. Kaže kako je Naku nastavila sa svojim životom i zaboravila ga. Potom ga truje protiv Nane i pravi se da ga podržava.

Naku krivi sebe za Mai-nu smrt i ostalo. Razgovara sa Diguom o porodici, životu… On joj prizna da je voli i ona je šokirana. Kaže mu kako on sve to za nju radi iz sažaljenja.

Badži vozi kamion koji pripada Nani. Nanin čovek ga pozove i kažu mu da se zaustavi jer će ga verovatno zaustaviti policija. Badži se pretvara da ga ne čuje i prekine poziv. Kamion zaustavi policija, ispituju ga. Digu i još jedan Nanin čovek stignu na lice mesta i kriju se. Digu zove Badžija, ne znajući da je on vozač kamiona. Badži mu odbije poziv. On kasnije krene nekim mračnim putem i Digu krene za njim. Uperi pištolj u njega. Obojica shvataju da se poznaju. Badži mu prizna da se bori protiv Nane jer je uništio njegovu porodicu. Pobiju se. Digu brani Nanu i kaže ovome da se brine o njegovim poslovima. Badži mu kaže da Nana diluje drogu, bavi se trgovinom ljudima itd. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno