Digu saznaje istinu o Nani!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakusa 382. i 383. epizoda – Digu saznaje istinu o Nani!

By  | 

Untitled

Datum prikazivanja u Indiji: 05.06.2011.

Badži govori gđi majci da je Naku kod Nane, ali joj kaže i da ne brine jer će je Digu čuvati. On i Digu će zajedno ubiti Nanu. Nanu obaveštavaju da su otkrili doušnika (Badžija) i da je Digu krenuo za njim. Nana kaže da je vreme da iskoriste Nakušu. Dolazi Kala, pita Nanu da je upozna sa Sahibom. Nana zove Naku. Kala se izvini Naku za metež na njenoj žurci. Ona nazove Naku njenim pravim imenom, ali se ova ne obazire. Kala kaže Nani da ne može da iskoristi Naku jer se ona ne seća Date. Nana odgovori da se ona ne seća njega, ali se on seća nje i doćiće po nju. A Digu će ga onda ubiti jer je za Naku u stanju i da ubije i da da život. Digu je čuo ovaj razgovor i shvatio kakav je Nana.
Digu kaže Nani da je ubio doušnika i da ne mora da brine oko toga. Nana ga hvali. Digu u sebi razmišlja kako će sada živeti sam za sebe, a ne da služi Nani jer je otkrio njegovo pravo lice.
Kala razmišlja kako mora smisliti neki plan i to pre Nane. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno