Nakuša poslednja epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Nakuša poslednja epizoda

By  | 

Nakusa krajNakuša poslednja epizoda
Epizoda 508-509
Kala pokušava da spasi Nakušu, ali je otmičari pretuku. Badži sumnja u Sudaršana i počinje da ga ispituje. On u jednom trenutku pokušava da beži, ali ga Digu sprečava. Surdašan okrivljuje Kalu da je htela da proda Patilvadi i pobegne sa novcem. Data odbija da posumnja u Kalu i tada saznaje da ona nije zaista njegova sestra.Sunajana zove Digua i govori da je ona otela Nakušu.Idumati nije prava Datina sestra već Jogendrov špijun.

510 i 511 Epizoda
Data saznaje da je Nakuša oteta i van sebe je. Badži tuče Surdašana koji otkriva da je Indivati uljez i da nije zaista Datina sestra. Svi odlaze u sobu Datine majke i zatiču tamo Indivati mrtvu. Ona je sama sebi ubrizgala injekciju kojom je trebala da ubije Datinu majku. Sudaršana tokom bega udara auto.Kala zove Jogendru i govori mu da će mu predati papire, ali da mora da oslobodi Nakušu. Sunajna preti Nakuši da će je jedino mrtvu pustiti.

Poslednja epizoda
Tokom borbe izmedju Jogenderne, Date i Diga, metak završava u Sunajinom telu i ona umire. Digu koristi situaciju i puca u Jogendru. Data odlazi do Nakuše koje je opasana eksplozivom. Beži brzo, skida bombu sa Nakuše.Jogendra uperi pištolj u Datu i Nakušu, Digu se ispreči i metak pogadja njega. Kala ubija Jogendru. Digu moli sve za oproštaj i umire. Nakon nekog vremena prikazano je krštenje Nakušinog sina koji dobija ime Digamber. Svi su srećni.
KRAJ

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno