My Name Is Khan (2010)

Indijski filmovi

My Name Is Khan (2010)

By  | 

My Name Is Khan (2010)

Moje ime je Kan je indijski film iz 2010. godine. Direktor filma je Karan Johar a u glavnim ulogama su Shah Rukh Khan i Kajol. Film je radila Dharma produkcija i on se smatra jednim od najskupljih filmova 2010. godine. On predstavlja ujedinjenje “zlatnog para” SRK-a i Kajol, koji su poslednji put zajedno stali pred kamere u filmu “Kabhi Khushi Kabhie Gham” iz 2001.

Radnja: Rizwan Khan je muslimansko dete koje živi sa bratom Zakirom (Jimmy Shergill) i majkom (Zarina Wahab) u porodici slednje klase u kvartu Mumbaja. Rizwan ima autizam. Ipak, on ima specijalan dobar, posebno da popravlja stvari. Njegov rad praćen je stipendijom koju je zaslužio kao i pažnjom svoje majke što dovodi do ljubomore od strane njegovog brata Zakira koji napušta porodičan život i odlazi u Ameriku. Uprkos razmiricama koje su imali, sada odrasli Zakir poziva Rizwana da dođe i živi sa njim u San Francisko nakon smrti njihove majke. Tada Zakirova žena, Haseena dijagnostiše da Rizwan ima Aspergerov sindrom. Rizwan počinje da radi za Zakira i u tom radu upoznaje Indijku Mandiru (Kajol) i njenog mlađeg sina, Sameera iz pređašnjeg braka. Uprkos Zakirovom nezadovoljstvu spojem, oni se venčaju i premeštaju u izmišljen grad Banville, gde Mandira i Sameer uzimaju Rizwanovo prezime.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


We don’t own this picture.

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site