Nandini saznaje da Šivam voli Sudhu!

Indijske Serije

Mn 29.07.2016.,( 2. sezona, 82. epizoda ), Nandini saznaje da Šivam voli Sudhu!

By  | 

pageNandini saznaje da Šivam voli Sudhu!

Еpizoda počinje kako Nandini gleda u Akirinu i Harkinu sliku i priseća se kako su se prema njoj ophodili.Kundan kaže da će doneti puja tilak.Nandini se izvinjava majci i kaže da ne može uraditi puju.Karuna kaže da je puja za Abhayranove mrtve roditelje i da ih ne može uvrediti.Karuna kaže da ponekad misli da je roditelji nisu naučili pravim vrednostima.Nandini kaže da ne može da joj objasni i da ona (Karuna ) odradi puju.Triveni viče na nju.Karuna kaže da Nandini ne zna šta je porodica i šta su njene emocije, jer je ona siroče.Nandini su oči pune suza i kaže joj da ne uvodi njenu porodicu u taj problem.Karuna je ljuta i pita je da li će uraditi puju ili ne.Karuna oseća vrtoglavicu.Nandini kaže Triveni da neće da čuje ništa protiv svoje porodice.Karuna se onesvesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Krish i Abhayram je hvataju.Abhayram viče na Nandini.Krish traži od Nandini objašnjenje.On joj kaže da je trebala da odradi puju, jer je njegovoj majci sad zbog nje pozlilo.Nandini mu kaže da pokuša da je razume.Krish joj kaže da je u redu, da je on nezreo i da je ona jedina razumna osoba.Triveni je grdi.Krish joj kaže da nije uspela da se dobro brine o njegovoj majci i kaže joj da ode kako bi se on brinuo dobro o njoj.Abhayram se smeje.Krish i Triveni odvode Karunu u sobu.Nandini plače.Abhayram je gleda pobedosno.

Premal kaže Sudhi da je pogrešio i da se stidi zbog svojih dela, traži joj novu šansu i kaže da će postati stari Premal.Sudha razmišlja da se Premal i Rasika vole.Premal se saginje i dodiruje joj stopala, traži joj poslednju šansu i kaže da ako mu je ne da on to sebi neće da oprosti.On je zove na večeru i kaže da želi da joj pokaže da se promenio.Sudha se složi.Premal joj se zahvaljuje i traži od nje da se spremi.Sudha odlazi da se spremi.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site