Nandini se susreće sa Freedijem!

Indijske Serije

Mn 19.05.2016., (2 sezona, 19 epizoda),Nandini se susreće sa Freedijem!

By  | 

pageNandini se susreće sa Freedijem!

Epizoda počinje kako Krish pita Nandini o njenom ljubavnom životu.Nandini kaže da nema dečka i da nije zaljubljena i da nema mesta za ljubav u njenom životu.Ona kaže da su njeni ciljevi jasni i da će održati obećanje dato jednoj osobi.Nandini odlazi, Krish kaže da ne može da zna kada će se zaljubiti.On joj se divi dok je muzika u pozadini.

Amit svira gitaru i razmišlja o Nandini.Otac ga zadirkuje što svira gitaru i kaže mu da je zaljubljen u Nandini.Amit mu kaže da ne donosi bezveze zaključke.Nandini dobija poziv iz banke da je njen kredit odobren.Nandini je srećna i zahvaljuje im.Nandini izlazi iz kuće, neko je krišom slika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bivši zatvorenik Freed uporedjuje Nandininu sliku kao devojčicu i sada odraslu devojku.On kaže da je porasla i postala prelepa.
Nandini odlazi u banku i potpisuje papire.Ona kaže da su joj prvo odbili kredit i pita ko joj je pomogao da ga dobije, kaže da želi sa tom osobom da priča lično.Bankar kaže da je doktor Amit garantovao za nju.Nandini je šokirana.Ona zove Amita i kaže mu da ne može da prihvati tako veliku uslugu.Amit joj kaže da je znao da nikad ne bi uzela pozajmicu od njega lično.Nandini odbija ovaj kredit.Amit joj kaže da razmisli o Sudhinom venčanju i tako je ubedjuje.Amit joj kaže da uzme kredit tiho i otplati ga brzo jer će on otići u zatvor u suprotnom.Nandini mu kaže da će mu se odužiti na podršći.Amit joj kaže da će uvek biti uz nju.Nandini mu zahvaljuje.

Amit bira kravatu iz svog regela.Otac ga pita kad će da ide kod Nandininih roditelja da priča o braku.Amit kaže čim se razvede od Vandane.Otac mu kaže da reši to brzo….
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site