Nauči me da volim – 21. i 22. ep. – Kraj!

Nauči me da volim - Bana Sevmeyi Anlat

Nauči me da volim – 21. i 22. ep. – Kraj!

By  | 

Kraj!

21: Kada vidi kako Hašmet izgleda, Lejla se uplaši. Hašmet se još više naljuti na Lejlu jer potcenjuje njegovu inteligenciju. Lejla je u šoku jer je Hašmet pred njom, a ne sme da zove upomoć. Alper ne namerava da Čiček da Berni. Hašmet ucenjuje Lejlu i zbog toga ona mora da prihvati njegove zahteve i da krene sa njim. On takođe traži od Lejle da mu da telefone. Svi se brinu da Hašmet ne uradi nešto Lejli. Kada vide Lejlu i dete, svi su srećni, ali Lejla nije dobro nakon svega što joj je Hašmet uradio. Alper je na suđenju, ljut je na Lejlu jer je izabrala da ode sa Hašmetom iako je znala koliko je opasan. Međutim, ona mu ispriča za Hašmetove ucene.

22: Alper je osuđen i zatvoren nakon što ga proglase krivim. On kaže Hašmetu da iako njega zatvaraju, on (Hašmet) je izgubio i on je svestan toga. To Hašmeta naljuti pa odluči da se osveti. Alper kaže Lejli da mu je teže palo to što je ona izabrala taj drugi put nego zatvorska kazna. Lejla i Hašmet zajedno daju izjave novinarima. Alper ne zna da Hašmet ucenjuje Lejlu sa njim, pa je ljut na nju što je izabrala Hašmeta. Alper dolazi u nezgodnu situaciju sa zatvorenicima kad rasturi sve. Alper se potuče sa jednim zatvorenikom kog je Hašmet potkupio i taj zatvorenik ga izbode nožem. Hašmet govori Lejli da će Alper platiti za sve što mu je uradio, a potom Lejla sazna šta se Alperu desilo. Lejla se šokira kada sazna od Hašmeta da će se venčati. Međutim, na dan venčanja, desiće se jedno iznenađenje…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site