Nazar 1. i 2. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 1. i 2. epizoda!

By  | 

Nazar 1. i 2. epizoda!

1 epizoda
Malo selo Kinali Kar ima velikih problema. Sureja želi udati svoju kći Nazal za bogatog agu iz susednog sela- Džabar-agu. Iako ga nesrećna devojka ne voli, prisiljena je na brak. Ona odluči sebi odseći kosu kako bi po običajima sela izbegla veridbu. Za to vreme bogati učitelj Ali odluči se na humani rad u selu Kinali Kar i stiže baš u trenutku kada situacija preti da eksplodira.

2 epizoda
Nazal i Ali se slulčajno sreću na reci. Njega začudi što devojka hoda po selu u spavaćici. Ona je zapravo sledila svoj san i šokirala se kada se on ostvario na javi. Sureja kažnjava Nazal i odredi Demira da je svuda prati. U isto vreme sazna za Alija, te naredi da se dovede kod nje. Ali odmah stekne Omera za prijatelja, ali i druge muškarce iz sela. Traje seoska svadba. Sureja primećuje napetost između Nazal i Alija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site