Nazar 107. i 108. epizoda! Nazar kraj serije!

Nazar-Kinali kar

Nazar 107. i 108. epizoda! Nazar kraj serije!

By  | 

Nazar 107. i 108. epizoda! Nazar kraj serije!
107 epizoda
Riza sa Džabarovim sinom dolazi u Halilovu uću. Efe je imao uspešnu operaciju i izlečen je.Demir se i dalje nada da će ga Nazar gledati kao muškarca, pa koristi trenutke u gradu da je oduševi.Jigit sumnja da će brana doneti dobro Kinali Karu. Džabar aga pred policijom izvede novu predstavu.On nagovori Sejta da ga pretuče kako bi završio u bolnici.

108 epizoda
Riza je oslobodjen zbog Mehmeta.Lamija se vraća sa sinom na imanje i odluči samostalno vladati selima.Ona daje izjavu pred starešinama, ali se tada Džabir aga koji je pobegao iz bolnice pojavljuje tu.On odvodi ženu i dete.Kinali kar ponovo ima srećne dane, iako postoji doza straha da se krvnik može ponovo vratiti…

Nazar sve epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *