Nazar 17. i 18. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 17. i 18. epizoda!

By  | 

Nazar 17. i 18. epizoda!
17 epizoda
Kamber se razočarao u Zehru i pati više nego ikada. Ali odluči otići, a Nazar je očajna zbog tog njegovog postupka, iako joj govori da će se vratiti. Riza predstavlja svoj plan upravljanja šumom, ali Halil odbije. Iduće jutro zatekne ga s pištoljem u ruci. Ipak, Riza nije mogao izvršiti naređeno. Halil porazgovara s njim i traži kontrauslugu. Mufit traži od Alija da ostane u gradu.

18 epizoda

Ali ne želi ostati u Istanbulu iako ga otac moli. Riza govori Sureji kako ima novi plan i da je od starog odustao. Seljani odluče da se pobune protiv terora Džabar age. On odlazi do Sureje i šokira se kada ga Halil dočeka na nogama. Govori mu da se gubi jer mu ne namerava dati nijednu od kćerki. Fadik uz pomoć oružja otima Demira.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site