Nazar 19. i 20. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 19. i 20. epizoda!

By  | 

Nazar 19. i 20. epizoda!
19 epizoda
Ali se vraća u selo. Njegov otac šalje svog poverenika da ispita sve o Kinali Karu. U selo želi otići i Ajča jer će se boriti za Alijevu ljubav. Džabar želi ukinuti dotok vode Kinali Karu. Halil šalje Rizu sa pronađe Demira i Fadik. Nazar saznaje da se Ali vratio i odlazi razgovarati s njim. Nakon svađe sa roditeljima Sureja želi otići. Halil joj kaže da može, ali samo u kovčegu.

20 epizoda
Nazar nije jasno ko je Ajča, koja stiže u selo. Odmah nastanu problemi između učitelja i seoske lepotice. Fadik se vraća u kuću. Halil traži od svih diskreciju, a od Demira da razmisli o budućim postupcima. Selu polako nestaje vode. Redžep i ostali odlaze da provere šta se događa, Džabarovi ljudi im se ispreče. Džabar agu za to vreme napadnu pobunjenici iz sela.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site