Nazar 19. i 20. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 19. i 20. epizoda!

By  | 

Nazar 19. i 20. epizoda!
19 epizoda
Ali se vraća u selo. Njegov otac šalje svog poverenika da ispita sve o Kinali Karu. U selo želi otići i Ajča jer će se boriti za Alijevu ljubav. Džabar želi ukinuti dotok vode Kinali Karu. Halil šalje Rizu sa pronađe Demira i Fadik. Nazar saznaje da se Ali vratio i odlazi razgovarati s njim. Nakon svađe sa roditeljima Sureja želi otići. Halil joj kaže da može, ali samo u kovčegu.

20 epizoda
Nazar nije jasno ko je Ajča, koja stiže u selo. Odmah nastanu problemi između učitelja i seoske lepotice. Fadik se vraća u kuću. Halil traži od svih diskreciju, a od Demira da razmisli o budućim postupcima. Selu polako nestaje vode. Redžep i ostali odlaze da provere šta se događa, Džabarovi ljudi im se ispreče. Džabar agu za to vreme napadnu pobunjenici iz sela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site