Nazar 35. i 36. epizoda!Izbori se ponavljaju!

Nazar-Kinali kar

Nazar 35. i 36. epizoda!Izbori se ponavljaju!

By  | 

Nazar 35. i 36. epizoda!Izbori se ponavljaju!
35. epizoda
Zehra je zabrinuta Davudovom zainteresovanošću za Pinar. Halil se raspituje o čemu je Sureja razgovarala sa seljankama na ručku. Edže i Ali se zbližavaju, posebno jer spavaju na istom mestu. Lamija uhvati Ruhija kako telefonira i ispituje ga ko je Mufit. Mufit za to vreme počinje sprovoditi svoj plan. Omer prenosi Aliju informaciju kako ga Nazar još uvek voli. Počinju izbori za gradonačelnika Kinali Kara.

36. epizoda
Sureja smicalicom uspeva dobiti poništenje izbora jer ju je Omer pobedio sa malom prednošću. Poverenik odlučuje da se izbori ponove. Demir upozorava Halila kako ima smicalica oko glasovanja. Kod načelnika okruga održi se sastanak koji inicira Halil. Nazar provocira Džabar agu, ali i on nju. Uprkos tome ona pokušava i dalje činiti dobro.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site