Nazar 39. i 40. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 39. i 40. epizoda!

By  | 

Nazar 39. i 40. epizoda!
39 epizoda
Redžep i Omer se svađaju nakon što Redžep počne raditi u šumi. Riza i Sumru razgovaraju, ali ih prekine pijani Jusuf. Razglasi celom imanju kako je Sumru spavala s njim te je mora oženiti. Kamberu je sve lošije. Jedini je izlaz u Zehri, ali svi zanju kako je ta priča nemoguća. Nazar stavlja travu za spavanje u večeru i svi zaspe na imanju kako bi se ona i Ali mogli naći ispod drveta s maramama.

40 epizoda
Pinar je zabrinuta jer je Mehmet napustio školu i oseća se odgovornom. Sureja javlja Sumri i Fadiku kako se venčavaju naredne nedelje. Sumra preti da će se ubiti ako je pokušaju udati za Jusufa. Džabar aga pokušava saznati ko mu uzima robu ispred nosa. Kada sazna ko je optuži Nazar, a kasnije i sve ukućane. Ali i Omer odvode Kambera na psihijatrijsko veštačenje. Halil obećava da će Sumru dati Rizi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site