Nazar 41. i 42. epizoda! Nazar je trudna!

Nazar-Kinali kar

Nazar 41. i 42. epizoda! Nazar je trudna!

By  | 

Nazar 41. i 42. epizoda! Nazar je trudna!
41 epizoda
Došao je dan svadbe Halilovih kćerki. Na svadbi se pojavljuju i Džabar aga i Nazar. Edže odmah primeti napetost, a Nazar kako je doktorica zaljubljena u Alija. Džabar aga je smislio da pusti branu i poplavi Kinali Kar kao osvetu za krađu ribe. Ali saznaje kako je njegov otac umešan u sve. Na svadbu dolazi i Jusuf sa pištoljem. U borbi s Rizom on strada od metka. Selo počinje da poplavljuje.

42 epizoda
Fadik ne skida venčanicu, jer želi da Demir dođe kući. Halil se zauzme za Rizu kod načćelnika, te mu obećaju ubrzano suđenje. Ali odlazi na imanje Džabar age kako bi se obračunao s njim. Nazar pozli.Očekuje Alijevo dete. Lamija širi tračeve po selu o tome kako Nazar ne spava s mužem. U Kinali Kar dolazi obaveštenje kako će se izbori ponoviti jer je Kamber proglašen ludim. Riza pred sudijom prizna kako je učestvovao u ranjavanju još dva čoveka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site