Nazar 47.i 48. epizoda! Hazar radja Aliju sina!

Nazar-Kinali kar

Nazar 47.i 48. epizoda! Hazar radja Aliju sina!

By  | 

Nazar 47.i 48. epizoda! Hazar radja Aliju sina!
47 epizoda
Redžep i Mihriban odlaze iz Omerovu kuću. Halil dovede Rizu kod Sumre u sobu kako bi videli hoće li reagovati. Umesto toga on doživi udar. Edže traži od Alija da joj se više posveti i da joj da delić ljubavi. Prošlo je par godina. Hazar je rodila Alijevog sina, a Džabar koji zna istinu, nije blagonaklon prema detetu. Edže je konačno osvojila Alija. Sumru se oporavila, ali tuguje za Rizom i ima teškoće sa zdravljem. Pinar je u bolnci. Halil i Sureja su se razveli.

48 epizoda
Džabar aga pokušava okrenuti priču oko sina u svoju korist, ali situacija se naglo menja. Pinar izlazi iz
bolnice, ali ništa nije kako je ostavila. Odluči da bude kod Sureje. Edže govori Aliju kako želi dete. Zehra neguje nepokretnog Davuda. Mali Efe pobegne sa imanja u u Kinali Karu sretne Alija. On odluči da dečaka vrati na imanje. Edžeu se to nikako ne sviđa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site