Nazar 49. i 50. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 49. i 50. epizoda!

By  | 

Nazar 49. i 50. epizoda!
49 epizoda
Fadik po selu deli Demirov novac. Žene su iznenađene. Demir poludi kada za to sazna. Dok Džabar aga traži Efea po Kinali karu, Ali ga dovodi kod Nazar. Ona mu ne prizna ništa za dete. Edže se poveri Omeru kako joj se Alijevo ponašanje nikako ne sviđa. Pinar odlazi od Sureje. Redžep javlja Jusufu kako Riza izlazi iz zatvora.
50 epizoda
Radnici iz Džabar aginog sela odlaze da rade za Demira. Džabar aga je besan i traži način za osvetu. Aliju nije jasno zašto Edže od svih želi sakriti trzudnoću. Riza se vratio u Kinali Kar nakon odslužene kazne. Kada Zehra sazna kako je Davut pokušao silovati Pinar, dovede kao osvetu Kambera da živi u njihovj kući. Situacija sa radnicima se pogoršava. Otkazuju rad Sureji jer im malo plaća.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site