Nazar 5. i 6. epizoda! Ljubav izmedju Nazar i Alija!

Nazar-Kinali kar

Nazar 5. i 6. epizoda! Ljubav izmedju Nazar i Alija!

By  | 

Nazar 5. i 6. epizoda! Ljubav izmedju Nazar i Alija!

5 epizoda

Svi su srećni kada vide učitelja ponovno u selu. U istom trenutku pojavljuje se Džabar aga koji stavlja Aliju do znanja kako je on taj koji će oženiti Nazar. Iako Aliju nisu jasna pravila sela, on ne odustaje od ljubavi. Nalazi se kasno uveče s Nazar ispod drveta s maramama. Jusuf i dalje sanja kako će postati gospodinov zet i oženiti Sumru.

6 epizoda

Sureja odvodi porodicu u Džabarovo selo kako bi ugovorila brak. Alija grize savest jer su mu prijatelji upali u sukob sa Surejom zbog njega. Omer želi otići iz sela i povesti Mihriban. Kamber uzme Nazar na konju kako bi joj pokazao novo selo i odvede je kod Alija. Oni provode veče zajedno. U Kinali Kar stiže Alijeva majka i javlja mu kako je dobio dozvolu za rad i može postati seoski učitelj. On požuri da zaustavi Omera.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site