Nazar 51. i 52. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 51. i 52. epizoda!

By  | 

Nazar 51. i 52. epizoda!
51 epizoda
Sureja razgovara sa radnicima. Halil ne želi sa Alijem otići da isprosi Šahnaz od Džabar age. Nazarin sin je izneo svoje želje kako bi postao aga, sad ga Džabar aga mora pustiti da ide u školu. Riza i Jusuf se ssreću. Džabar aga dovodi Efea u školu. Ali mu kaže da ga može upisati, ali ako svoj deci iz sela dozvoli da idu kod njega u školu. Nazar šalje poruku da ga ne prima, ali kasno.

52 epizoda

Riza upozorava Sureju kako će uskoro biti problema sa radnicima i seljanima zbog njenog ponašanja. Pinar se počinje mešati u Mehmetov život i vezu. Zehra traži posao. Nazar i Ali se slučajno susreću na Halilovom imanju. Nazar traži da se nađu ispord drveta zaljubljenih. Sureja odlazi da traži podršku od Džabar age, dok Halil obećava radnicima da će porazgovarati sa bivšom ženom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site