Nazar 55. i 56. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 55. i 56. epizoda!

By  | 

Nazar 55. i 56. epizoda!
55 epizoda
Halil je besan jer ga je Demir razočarao. Fadik je na rubu ludila. Nakon inicidenta u kojem je Džabar hteo nauditi njenom sinu, Nazar odlazi sa imanja i odvodi Efea. Džabar aga dolazi za njom sa svojim slugama. U zadnji trenutak sve spašava Demir sa svojim ljudima. Sureja javlja Redžepu da smekša situaciju s radnicima i otpusti one iz susednog sela.

56 epizoda
Kod Halila i kćerki je zabava jer su svi na okupu. Sureja sama tuguje u svojoj kući. Ne pomogne joj čak ni kad se Pinar pojavi i zamoli oca da se zajedno raduju. Nakon toga Sureja skoči s litice. Lamija namami Šahnaz u podrum, a posle je izda Džabar agi. Omer i Ali krenu da je spasu sa imanja, ali ih zarobi Džabar. Nazar odlazi kod majke, ali tada ona i Jusuf shvate da je nestala.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site