Nazar 7. i 8. epizoda! Ali zaprosi Nazar!

Nazar-Kinali kar

Nazar 7. i 8. epizoda! Ali zaprosi Nazar!

By  | 

Nazar 7. i 8. epizoda! Ali zaprosi Nazar!

7 epizoda

Omer i Ali smišljaju kako da otvore školu. Biće teško sa Surejom na leđima. Nazar i njene sestre pričaju o nesrećnim ljubavnim životima. Ni jedna nije sa voljenim.Džabar aga natera Jusufa da bude njegove oči i uši u Kinali Karu. Ali pita Nazar da se uda za njega. Jusuf ih vidi zagrljene na ulici i prisluškuje njihov razgovor. Zehra dolazi da vidi Kambera. Džabar aga otima Nazar iz kuće.

 

8 epizoda

Iako Ali odlazi u policiju da prijavi Nazarin nestanak, ne može ništa učiniti jer Sureja nije prijavila nestanak kćeri. Džabar aga za to vreme pokušava ukrotiti Nazar, ali ona se zna obraniti. Ona pobegne, Džabar je prati s pištoljem u ruci i nožem u leđima. Fadik za to vreme čuje Demira koji priznaje njenom ocu da je i on zaljubljen u Nazar. Ona se razočara i odluči izvršiti samoubistvo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site