Nazar od 104. do 106. epizode!

Nazar-Kinali kar

Nazar od 104. do 106. epizode!

By  | 

Nazar od 104. do 106. epizode!
104 epizoda
Halil kreće u potragu za Sumrom zajedno sa seljanima, ali pojavljuje se Riza koji je dovodi.Oni govore Nazar da su pronašli Džabarovo tajno sklonište, Na te informacije reaguje i policija, te odvode Sumru na saslušanje.Jigitova bivša devojka dolazi u selo. Kamber odvodi Jigita do stabla ljubavi.
105 epizoda
Davut treba da izadje iz bolnice.Izgubio je pamćenje.Mehmet želi da razgovara sa Pinar.Sumru i Riza su optuženi za ubistvo jednog od Džabarovih ljudi. Džabar se preruši i odlazi u kafani u Kinali Karu.Počinju radovi na izgradnji brane.
106 epizoda
Džabar aga dobija spisak ljudi koji žele raditi na brani,te namerava svakoga od njih zlostavljati.Nazar se u bolnici sretne sa Davutom, a to utiče na njegov povratak pamćenja.Nafile prihvata Zehru kao snaju.Riza se sasvim slučajno dokopa Lamijinog deteta.Veće raspravlja o Džabiru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *