Nazar od 70. do 72. epizode!

Nazar-Kinali kar

Nazar od 70. do 72. epizode!

By  | 

Nazar od 70. do 72. epizode!
70 epizoda
Demir ponovo otera Sadik od kuće.Ali prizna Nazir da želi da on i ona zajedno sa njihovim sinom budu porodica.Nazir odbija, jer se boji Džabir age, ali iapak ne želi Efeu uskratiti njegovu pažnju.Zehra pokuša da se obesi.
71 epizoda
Nazar,Ali i Efe se sve češće sastaju. Efe ipak pati za Džabir agom, jer smatra da mu je on otac.Alija to boli, iako Nazar od njega traži da i dalje čuva tajnu.Halil u policiji donosi dokaze koji su se našli u rani, koju je zadobila njihova kćer.Policija uhapsi Džabara.
72 epizoda
I pored dokaza koje iznosi policija Džabar aga negira umešanost u pucanj na Nazar.Nazar daje izjavu u policiji, a zatim posećuje Džabir agu u pritvoru.Lamija takodje posećuje Džabir agu i donosi mu pištolj.On ga predaje policiji, kako bi ih uverio da nema loše namere.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site