Nazar - uvod u seriju!

Nazar-Kinali kar

Nazar – uvod u seriju!

By  | 

Nazar – uvod u seriju!
Serija prikazuje ljubavne priče četri sestara, meštanke malog i zabačenog turskog sela Kinali Kar, sa najvećim osvrtom na strastvenu ljubav mladog nastavnika Alija i lepe meštanke Nazar, najstarije kćerke Hanim i Age.

Ali je iz velikog grada u selo došao zbog posla, i u njemu brzo pronalazi prijatelje, ali i ljubav svog života – Nazar. Ona je buntovnica, koja se ne želi povinovati sudbini koju su joj namenili roditelji. U znak pobune odseče kosu jer ne želi biti sa onim kojeg ne voli. Ali, bez obzira na sve, njena majka je odlučna da je uda za Cabbara, agu obližnjeg sela. Nazar zna da je ljubav njenog života mladić koga je videla u svojim snovima. Taj mladić je Ali, koji je upravo stigao u Kinar Kar i ona ne odustaje od svojih snova.

Osim romantičnih priča, serija interpretira i tradiciju i običaje ljudi iz malih sredina, poput sela Kinali Kar.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site