Ne brini za mene od 21 do 28 epizode - Turske-Serije.Net

Ne brini za mene

Ne brini za mene od 21 do 28 epizode

By  | 

Ne brini za mene od 21 do 28 epizodeNe brini za mene od 21 do 28 epizode

21 I 22 Epizoda

Nijazi i Buke ponovo stoje pred matičarom. Šta će Buke odgovoriti? Hoće li im Nermin oprostiti i vratiti se kući? Hoće li otac Haruna, kojeg je uhvatio , uspeti sprečiti da proda brod? Kad Jašarevo zanimanje za kocku preraste u opsesiju, Orhanovo srce već drukčije kuca. Šahin se počinje prisećati prošlosti.

23 I 24 Epizoda

Nijazi sledi autobus u kojem je Buke. Hoće li uspeti uveriti jevojku da mu se vrati? Kad Harun vidi da se Buke vraća u Kars, u srcu mu se rasplamsaju nove nade. Dok se Irmak plaši da će izgubiti Sinana, putovi Sinana i Bahar nastavljaju se isprepletati. Tajne iz Šahinove prošlosti polako izlaze na svetlo dana. Te će tajne iznenada otvoriti prazninu između Bahar i Šahina.

25 I 26 Epizoda

Buke i Davuta, koji su se vratili u Kars, ne dočekuje ništa lepo. Harunu su ruke vezane kad shvati da je Nijazi sledio Buke. Šahin se pokušava pomiriti s Bahar, ali Sinan mu neprestano stoji na putu. Zbližavanje Sinana i Bahar uvući će i Irmak u te događaje.

27 I 28 Epizoda

Nijazi i Harun će u Karsu započeti nemilosrdnu tučnjavu.Ko će ostati na nogama? Nijazi želi uzeti Buke i vratiti se skupa s njom u Hopu. Ali hoće li mu to uspeti? Nijazijeva i Harunova prisutnost stvara nemir u selu. To stanje natera Buke i Davuta na važnu odluku. Nermin se brine da se ne bi nešto loše dogodilo njenom sinu. Dok Šahin pokušava dobiti oprostaj od Bahar, njeni, Šahinovi i Sinanovi putevi će se još jednom isprepletati.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site