Ne brini za mene od 37. do 46. epizode

Ne brini za mene

Ne brini za mene od 37. do 46. epizode

By  | 

Ne brini za mene od 37. do 46. epizode

Ne brini za mene od 37. do 46. epizode

37. i 38. epizoda

Hoće li Nermin i Harun još jednom uspeti držati Nijazija daleko od Buke? Hoće li Harun, uprkos Davutovim upozorenjima, i dalje slediti Buke? Zbog Sinanova izbora Irmak je u neugodnom položaju pred ocem. Uprkos svemu, skovaće planove kako ne bi izgubila Sinana. Šahinov novi problem zove se – Naz. Ona nije tako lagan zalogaj kako je pretpostavljao.

39. i 40. epizoda

Je li Buke zvala Nijazija? Laž Nermin i Emine izlazi na videlo. Šta će sad izmisliti kako se ne bi otkrilo gde se Buke nalazi? I Nijazi je prisiljen smisliti plan ne bi li pronašao Buke. Dok se bavi novim brigama u fabrici čaja, Buke uzdrmaju vesti od doktora. Harun se oseća nemoćnim jer je tako blizu Buke, a ne može joj pomoći. Irmak dobiva na vremenu simulirajući bolest, ali hoće li uspeti zadržati Sinana? Došlo je vreme da se Šahin vrati u fabriku i ne želi da ga Sinan i Bahar ostave samog. To se Naz nikako ne sviđa. Iznenađenje izdaleka uznemiri Fehime, Arifa i Resula.

41. i 42. epizoda

Buke, koja ne zna za Harunovu laž, pokušava pronaći novac za očevu terapiju. Enver i Melahat poverovali su Harunu, no kako će tu vest preneti Nijaziju? Nermin i Emine saznaće iz neočekivanog izvora da Nijazi nije ostavio Buke na miru. Hoće li ovaj put uspeti doći do Buke? Dok se s jedne strane bavi Nazinom ucenom, Šahin mora sprečiti i Merjemino izlečenje. Hoće li Sinan moći reći Bahar što je video? Resul je saznao za pismo koje je dobila Fehime, zbog čega je odluči pratiti. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site