Ne brini za mene od 5 do 8 epizode - Turske-Serije.Net

Ne brini za mene

Ne brini za mene od 5 do 8 epizode

By  | 
Ne brini za mene od 5 do 8 epizode

Ne brini za mene

Ne brini za mene od 5 do 8 epizode

5 I 6 Epizoda

Buke i Nijazi se zajedno sa svojim porodicama vraćaju u grad na obali Crnog mora. S obzirom da nisu nikome rekli za tragediju koja ih je snašla, njihovi prijatelji pripremili su im veseli doček, uvereni da se Buke i Nijazi vraćaju kući vereni ili vencani Ali, ubrzo ih dočeka šokantno otkriće o Ahmetovoj smrti! Celi se gradić u žalosti oprašta od preminulog mladića… Iako je tragedija posvadjala njihove porodice, Buke i Nijazi odluče se venčati u tajnosti, sa svega nekoliko svedoka! U međuvremenu, Sinan počinje gajiti simpatije prema Sahinovoj supruzi Bahar, a on se pak svidi Sahinovoj kćerki Irmak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


7 I 8 Epizoda

Upravo kada su Nijazi i Burka izrekli sudbonosno da, u ured matičara upadne Nijazijeva porodica! Od silnog šoka Nijazijeva majka Nermin iznenada izgubi svest, pa je porodica pod hitno odvede u bolnicu. Na svu sreću, majka preživi, ali i dalje se ljuti na sina zbog venčanja s kurdskom devojkom čiji je brat ubio njenog mlađeg sina. I dok Buke tuguje zbog još jedne tragedije koju je, ne svojom voljom, uzrokovala Nijazijevoj porodici, Harun iščekuje njen povratak kući – želi znati hoće li se njegova tajna simpatija vratiti kao Nijazijeva supruga ili kao obična beračica čajeva. Istovremeno, Sahina pred ulazom u njegovo poslovno carstvo dočekaju ljuti radnici…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *