Ne brini za mene-uvod u seriju - Turske-Serije.Net

Ne brini za mene

Ne brini za mene-uvod u seriju

By  | 
Ne brini za mene-uvod u seriju

Ne brini za mene

Ne brini za mene-uvod u seriju

Tamo gde je tradicija jedini zakon i gde je odanost jača od strasti, rodiće se ljubav koja se nije smela dogoditi.

Sinan (Caglar Ertugrul) je izgubio oca dok je još bio dete. Tokom nevremena na otvorenom moru, samo su se on i očev prijatelj Sahin (Unal Silver) spasili od smrti. Zbog osećaja griže savesti što nije uspeo spasiti i oca, Sinan odlazi iz sela. Tamo se nije vraćao sve do završetka fakulteta i odslužene vojske.

Sada već bogatog Sahina razveseli Sinanov povratak u rodni kraj, a u zahvalu što mu je spasio život, Sahin zaposli Sinana na vrlo visokoj poziciji u svojoj tvrtci. Za Sinana se povratak kući učini savršenim, sve dok ne upozna Sahinovu drugu suprugu, prekrasnu Bahar (Oyku Celik). Oboje će doživeti ljubav na prvi pogled pa će pokušati učiniti sve kako bi je zadržali, uprkos zabrani tradicionalnih društvenih normi.

Svaki slobodni trenutak provodiće zajedno, a ubrzo će se upustiti u strastvenu i vrlo opasnu vezu. Iako će skrivati svoju ljubav, netrpeljivost njihovih porodica pojačaće nov problem – Baharin brat Harun (Eren Hacısalihoglu) i Sinanov brat Nijazi (Tansel Ongel) zaljubiće se istu devojku, Buke (Fulya Zenginer), koja je u njihovo selo došla kao ispomoć u berbi čajeva. U želji da naudi Nijaziju, koji silno želi zaprositi Buke, njen problematični bratić Serhat slučajno će ubiti Sinanovog i Nijazovog mlađeg brata. Zabranjena veza udaTe žene, mržnja među nekad vrlo bliskim porodicama i ljubav Turčina i kurdske devojke mogli bi junake ove priče dovesti do tragičnog završetka.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site