Ne puštaj mi ruku 19. i 20. epizoda!

Ne puštaj mi ruku - Elimi Birakma

Ne puštaj mi ruku 19. i 20. epizoda!

By  | 

Ne puštaj mi ruku 19. i 20. epizoda!
19 epizoda
Dženk i Azra razgovaraju.Azra ga pita zar nikada neće odustati.Dženk joj govori da od nje nikada neće odustati.Feride se izjasni da ne želi da se Azrina soba menja,želi da ostane ista do dana kad se Azru vrati.Feride se nalazi sa Azrom i pita je zašto je otišla ne pozdravivši se, te je upozna sa advokatom Kadirom.Azra misli da je Feride pročitala pismo koje joj je ostavila.Džansu saznaje da joj je otac živ.Kadir dobija posao od gospodje Feride vezan za starateljstvo nad Mertom.Kadir sada vodi razgovor kao advokat i ovog puta ustaje protiv Dženka i Azre.

20 epizoda
Azra se nada da će dobiti starateljstvo nad Mertom,, te nastavlja svoj srećni odnos sa Dženkom.Polako se led izmedju njih dvoje topi.Azru se polako zbližava sa Mertom.Nada u pobedu kako bi spasila brata od Sumru daje joj snagu.Azra,Dženk i Feride polažu sve nade u Kadira.Sa druge strane, Kadir skriva svoj odnos sa Melis i sve više se zaljubljuje u nju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site