Ne puštaj mi ruku 5. epizoda!

Ne puštaj mi ruku - Elimi Birakma

Ne puštaj mi ruku 5. epizoda!

By  | 

Dženk je iznenadjen kada vidi Azru u Tarikovoj kući. Osećanja ga sprečavaju da donosi ispravne odluke. Azra saznaje za dogovor Dženka i Tarika i kao rezultat toga odlučuje da ih obojicu izbaci iz svog života.
Sumru je pronašla Merta, a to je za nju razlog za donošenje najvažnije odluke u životu. Ova odluka će doprineti da krene na put sa koga nema povratka.

Feride odlučuje da zaustavi sve nakon što je Dženk iskliznuo iz njenih ruku. Odluka koju je donela vezano za Azru, uticaće na celu porodicu Čelen. Da li će to pomoći Azri da se ponovo sastane sa Mertom? Feride takođe donosi odluku da otkrije Azri svoj identitet. Ova istina postavlja prepreku izmedju Dženka i Azre, koju će biti teško prevazići. Za Azru i Dženka više ništa neće biti kao pre.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!