Ne puštaj mi ruku 9. i 10. epizoda!

Ne puštaj mi ruku - Elimi Birakma

Ne puštaj mi ruku 9. i 10. epizoda!

By  | 

Ne puštaj mi ruku 9. i 10. epizoda!
Saznavši Azrinu tajnu, svet gđe Ferise se ruši. Uprkos činjenice da Azra želi da vidi gđu Feride, porodica Čelen joj ne dozvoljava. Može li Azra pronaći načina da sve objasni gđi Feride?

Mert i Fatma, koji su pobegli iz kuće, pokvarili su sve Sumrine planove. U trenutku kada je Sumru ponovo izgubila Merta, ona ne može da računa na Džansuinu podršku i biće saterana u čošak. Džansu, koja ne veruje Sumru, prirediće majci veliki ispit.

Serap, koja počinje da dovodi u pitanje odluke gđe Feride, preduzima kontrolu nad situacijom. Ona dobija podršku od gdina Hazmija i donosi odluke koje će promeniti stanje porodice. Šta čeka gđu Feride, koja će imati operaciju? Serapin plan je biće mnogo veći od onoga što je zamišljala, tako da sve kreće naopako.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site