Nermin odlazi sa Enderom!

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav 7 epizoda, Nermin odlazi sa Enderom!

By  | 

Nermin odlazi sa Enderom!

Nermin i Mehmetov otac se nalaze i razgovaraju o svojoj deci zbunjeni što su pred samo venčanje raskinuli veridbu.Mehmetov otac pokušava da razgovara sa sinom i da ga odvrati od ideje za raskidanjem veridbe.Mehmet mu govori šta mu je Neriman priznala i kaže da on nikada ne bi odustao od nje.

Otac pita Neriman zbog čega je raskinula veridbu.Ender dolazi, govori Nermin da ono što se desilo izmedju njih nije bila samo strast i da je došao da je vodi.Otac je besan na Neriman što je zbog skupog auta i mangupa raskinula veridbu, šamara je i govori da on više nema kćerku.Neriman kaže Enderu da je odmah vodi.

Ender zove sestru Filiz i kaže joj da spreme specijalnu hranu za večeras jer dovodi specijalnog gosta, kaže im da svi budu kući.Mehmet se zaklinje da će se osvetiti porodici koja mu je oduzela Nermin.
Ender dovodi Nermin kući i predstavlja je kao svog poslovnog i životnog partnera.Enderova majka nudi Neriman novca koliko želi da ostavi njenog sina.Mehmet dolazi i izaziva Enderevu porodicu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site