Neukrotivo srce – 160. epizoda - KRAJ SERIJE

Meksicke serije

Neukrotivo srce – 161. epizoda – KRAJ SERIJE

By  | 
Alvaro i Marikruz

Alvaro i Marikruz

Prevod: Ana. Hvala!

Marikruz se oprašta od Else, uverava je da ona nema ništa sa Alfonsovom smrću. Oktavio traži Marikruz u Alvarovoj kući, on mu govori da Marikruz više nije tu, ali mu on ne veruje.
Huanita čuva Marikruzinu ćerku u Klementininom društvu koja je veoma zainteresovana da sazna više o njenom životu.
Sa druge strane, Marikruz počinje da radi u jednoj kantini kako bi svojoj ćerki mogla da pruži dobar život, dok je Oktavio očajno traži. Uveče, kada Marikruz izađe sa posla, lopov je napada, ona odbija da mu da novac. Policija dolazi i lopov je izudara kako bi ostavio “uspomenu”. Marikruz je prebačena u bolnicu, kada se probudi shvati da je sama i oseća da ne može više.
Klementina se smeje jer sve njene prijateljice misle da je Lupita Marikruzina i Alfonsova ćerka, shvata da su njene drugarice budalaste.
Oktavio pronalazi Marikruz zahvaljujući novinama koje su pisale o incidentu, istog momenta odlazi da je nađe ali je Marikruz pobegla iz bolnice i zato je, kada stigne u bolnicu. Oktavio ne nalazi tamo. Marikruz jedva dolazi u kuću gospođe Klementine i traži pomoć, objašnjava joj da je napadnuta. Oktavio je očajan jer ne može da nađe Marikruz, a još zna da je povređena. Doktor porodice Olmo dolazi da pregleda Marikruz, vidi se da je veoma loše. Oktavio odlazi do pol.stanice i moli policiju da mu pomognu da nađe Marikruz. Oni mu govore da imaju i druge slučajeve za rešavanje, nemoguće je da Marikruz radi u jednoj kantini. Kasnije Oktavio odlazi u kantinu da bi se raspitao o njoj, međutim, vlasnik mu kaže da ne zna. Marikruz se oporavlja, Huanita je moli da dozvoli da im gospođa Klementina pomogne, ali ona ne želi. Kasnije, Huanita telefonom javlja Oktaviu da je Marikruz u kući gospođe Klementine, on istog momenta kreće tamo. Oktavio stiže u Klementininu kuću i obraduje se kada ugleda Huanitu, zahvaljuje se što je brinula o Marikruz. Klementina priča sa Oktaviom i govori mu da Alfonso nikada nije slikao Marikruz obnaženu i da ona nikada nije prestala da ga voli. Oktavio ulazi u sobu i traži Marikruz da mu oprosti, kaže joj da zna istinu o Alfonsu, moli je da im da novu priliku i da počnu od nule, ona pristaje jer zna da je on velika ljubav njenog života. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site