Neukrotivo srce – 160. epizoda - KRAJ SERIJE

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Meksicke serije

Neukrotivo srce – 161. epizoda – KRAJ SERIJE

By  | 
Neukrotivo srce – 160. epizoda - KRAJ SERIJE

Neukrotivo srce – 160. epizoda – KRAJ SERIJE

Marikruz zahvaljuje gospođi Klementini na pomoći, Oktavio kaže da će se venčati i osnovati porodicu. Oktaviu je vrlo drago što vidi Mariju ali ona ga prekoreva za svu patnju koju je izazvao Marikruz. Marikruz je vrlo srećna što ponovo vidi Mariju, ona se iznenadi što je vidi tako drugačiju i predstavlja se gospođi Klementini. Mećita se obraduje kada primi pozivnicu za Marikruzino večanje, ali joj Selia kaže da neće ići. Gospođa Klementina poklanja Marikruz bisernu ogrlicu koja je porodično nasleđe, ona odbija u početku, ali posle prihvati da ne bi bila nepristojna. Na dan venčanja, Marikruz izgleda prelepo u belom, dok Oktavio nosi svoju pilotsku uniformu. Nataša, Liz i Huan Hose predstavljaju sliku “Oslobođenje” u Anibalovu čast, napravili su izložbu njegovih radova. Klementina i Francisko su svedoci i kumovi na venčanju, Marija se takođe potpisuje. Marikruz i Oktavio se zaklinju na večnu ljubav, ona mu obećava da više neće da bude divljakuša, dok Klementina govori svom mužu da se oseća vrlo dobro jer je pomogla Marikruz.
Nataša odlazi na Anibalov grob, kaže mu da je priznati slikar i da sada može da počiva u miru.
Marikruz i Oktavio se zaklinju da neće praviti planove za budućnost, da će živeti u sadašnjosti, da će uživati svaki minut u svojoj ljubavi i da se neće više nikada rastati, zapečaćuju svoja obećanja poljupcem.

Kraj

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno