Neukrotivo srce 54,Marikruz je ljubomorna na Doris - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 54,Marikruz je ljubomorna na Doris

By  | 

Marikruz i DorisMarikruz je ljubomorna na Doris
Bartolome razgovara sa svojom decom, i govori Andresu da njemu veruje, i da on mora da pazi sestru. Migel se “zapita” zašto je morao da uništi svoj život zbog Eusebia. Doris požuruje Andresa, kako ne bi zakasnila na “sastanak” sa svojim dragim. Govori da ne zna kako da ga nadje u kazinu, pored toliko ljudi, a on joj govori da možda i nije došao. Marija Alehandra govori Doris, da je Oktavio otišao, jer njegovom bratu nije bilo dobro, na šta Doris odgovara da ce se sigurno vratiti, jer se veceras oni “zabavljaju” .

Raisa govori Karoli, da su guvernerova deca stigla. Bartolome stiže u kazino, i Doris mu govori da ne želi da ode, dok ne dodje Oktavio. Bartolome se nervira, i govori Doris da mu ne odgovara takvim tonom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Marija Alehandra se srece sa guvernerom, i zahvaljuje mu se na poslatom poklonu . Andres govori Doris, da krenu da se  zabave , na šta Marija Alehandra govori guverneru, da bi i oni mogli malo do kazina , ali Doris iznervirano govori Mariji Alehandri da još uvek nece odvesti njenog oca. Oktavio stiže. Doris upoznaje oca sa Oktaviom. Doris se ljubi sa Oktaviom. Marija Alehandra razgovara sa guvernerom, i ispituje ga za Doris. Guverner govori Mariji Alehandri , da izgleda da je Doris zaista zaljubljena u Oktavia, a ona ga pita da li ga dobro poznaje, na šta joj on govori da ga je prvi put video.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site