Neukrotivo srce 60 epizoda,Bartolome prosi Mariju Aleksandru - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 60 epizoda,Bartolome prosi Mariju Aleksandru

By  | 

Marija AlehandraBartolome prosi Mariju Aleksandru
Marija Alehandra govori da kazino nije na prodaju, i saznaje da je to ponudio zapravo Emir Karim. Lusija govori Ester da to što ona oseća prema Hose Antoniju, nije ljubav. Ester govori da želi da se venča, i da ima decu.

Marija Alehandra govori da je njen konačan odgovor ne. Karola i Raisa razgovaraju o odluci Marije Alehandre, da promeni radno mesto Migelu. Marija Alehandra dolazi kod Bartolomea, u kancelariju, kako bi joj pomogao oko problema. Ona mu govori da je u pitanju Emir Karim.

Karim govori g-dinu koga je zadužio da predloži Mariji njegov predlog, da pita Karolu za prodaju, jer su ona i Marija Alehandra “neprijatelji” i da će ona stati na njihovu stranu. Migel razmišlja o zlodelima svoje žene, a u tom trenutku mu dolazi Raisa.
Marija Alehandra govori Bartolomeu da Karim želi da joj se osveti jer se njoj sviđa drugi čovek, i da je on ljubomoran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bartolome govori Mariji Alehandri da će biti potpuno zaštićena. Doris upada iznervirana u kancelariju svog oca, i zatiče Mariju Alehandru, koju pokušava da izbaci. Doris vređa Mariju Alehandru i ona joj u tom trenutku udari šamar. Marija Alehandra odlazi, Bartolome je isprati, a Doris se nervira.

Oktavio i Doris razgovaraju o Mariji Alehandri. Bartolome dolazi kod Marije Alehandre. Bartolome pita Mariju Alehandru, da li želi da se uda za njega. Ona govori da to nije očekivala, i da joj da vreme da odluči.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site